jún 24 2012

A darázsirtás margójára

Ezt a levelet a lakóparki darázsirtást végző Lerbe-Sec Kft. ügyvezetőjétől kaptuk. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat.

LERBE-Sec KFT Kártevőirtási részleg

3354 Tófalu Kossuth Lajos út 76

Tel/fax. 06 36 480 267

Tel. 06 30 929 30 29

 

Tisztelt  Polgárőr Egyesület!

2012-06-18.-án  20 óra körüli időpontban csörrent meg a telefonom a vonal túlsóvégén Suskovics Zoltán  vecsési polgárőrség tagja  érdeklődött, darázsirtást mikor tudnánk vállalni, mivel Vecsésen egy lakóparkban nagy veszélyt  jelentenek az ott lakókra. Közöltem vele hogy megrendelését követően akár azonnal indulunk kollégámmal.

Vecsés közelébe érve felhívtam Suskovics urat és érdeklődtem merre kell mennünk. Kérés nélkül elénk jöttek és elvezettek minket a munkaterületre. A gépkocsiból kiszállva két nagyon ápolt és szimpatikus fiatalemberrel ismerkedhettünk meg.  A  polgárőröknek akik segítik a településen élők zavartalan életét és esetlegesen egy rendezvény biztosítását nem utolsósorban a rendőrség munkáját , úgy gondolom ilyennek kell lenniük. Be kell vallanom, hogy mindezidáig teljesen más véleményem volt a polgárőrökről, ezért köszönöm nekik, hogy ezt a mély pozítiv benyomást keltették. A két fiatalember azonnal bebizonyította hogy kellő szakmai tudással, intelligenciával  a település iránti elhívatottsággal végzik feladataikat, fáradtságot nem ismerve csöngettek be egyenként az utca minden lakójához és közölték velük  ajtókat, ablakokat csukják be mivel  itt darázsirtást végeznek. Az utca forgalmát elterelték, illetve az utcába érkezőket megkérték, hogy várakozzanak az irtás idejéig. Számunkra is segítséget nyújtottak ezek által hiszen ezeket a feladatokat a mi vállunkról vették le. A  darázsirtás problémamentesen, rövid időn belül megtörtént.

Suskovics és Keszthelyi urak és a Vecsés Település Polgárőr Egyesület pedig ugyanilyen energiával, felelősségteljesen oltalmazzák Vecsés lakóit.

Családi vállalkozásunk természetesen  a napi 24 órájában ( soron kívül) rendelkezésükre áll bármilyen kártevőirtási, fertőtlenítési , parkgondozási , takarítási munkák elvégzésére a HACCP rendszer maradéktalan betartásával.

                           Leskó Miklós

ügyvezető

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/a-darazsirtas-margojara/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.