nov 08 2012

Baleset a Fő úton – frissítve

Baleset történt Vecsésen a Fő úton, a Profi Áruház közelében. Komoly torlódás várható, javasoljuk a párhuzamos utcák használatát !

Kivonat a jelentésből:

“2012.november 8-án, 14 óra 55 perckor, a Vecsési rendőrőrs beosztott közrendvédelmi járőrétől telefon érkezett egy bejelentés. mely szerint Vecsés, Fő út 243-as számú ingatlannal szemben, egy török felségjelzésű nyerges vontatóból és félpótkocsiból álló járműszerelvény, a záróvonal ellenére tengelyben megpróbált Budapest irányába visszafordulni. A manőver közben a félpótkocsi jobb hátsó sarokrészével a menetirány szerinti jobb oldalon, az útszélére telepített, beton, közvilágítást és elektromos vezetékeket tartó oszlopnak ütközött.

 A baleset következtében személyi sérülés nem történt anyagi kár keletkezett. Kiérkezésünkkor a Vecsési rendőrőrs közrendvédelmi járőrei, a Monori tűzoltóság beavatkozó egysége és az ELMŰ szakemberei, valamint a járműszerelvény vezetője voltak a helyszínen.

A helyszínen megállapítást nyert, hogy a 400-as jelzésű főútvonalat a török felségjelzésű járműszerelvény teljes szélességében lezárja, valamint a beton oszlop annyira megrongálódott, hogy ha a járműszerelvényt megmozdítják, akkor az oszlop az útra dől.

Egyeztettünk a helyszínen lévő rendőrjárőrrel és kérésére a szolgálati gépkocsiban lévő terelőkúpokkal a Fő út – Álmos utca, valamint a Fő út – Attila utca kereszteződésénél a 400-as jelzésű utat lezártuk, a forgalmat a fent említett utcákba tereltük.

A lezárt szakaszban 3 db volánbusz szorult be, az autóbuszokat visszatolattattuk és a kerülő út irányába irányítottuk őket.

18 óra 35 perckor  az ELMŰ szakemberei befejezték a rongált oszlop cseréjét, a forgalom segítése érdekében ott hagyott terelőkúpokat összeszedtük és a 400-as jelzésű utat teljes szélességében átadtuk a forgalomnak.”

Gratulálunk, szép munka volt.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/baleset-a-fo-uton/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.