nov 06 2012

Baleset az M0-M3 csomópontnál

Úton a BPSZ Központ felé 11: 30 órakor az M0-M3 bevezető szakaszánál egy balesetet szenvedett gépjárművet észleltünk.
Azonnal megálltunk és megkezdtük az ilyenkor szükséges intézkedések megtételét, illetve a szolgálati gépjármű figyelmeztető jelzésének terelő módba való állításával megkezdtük a forgalomsegítést.
A helyszínen egy fekete színű VW Polo típusú gépjármű volt melynek eleje és oldala komoly sérüléseket szenvedett és abból üzemanyag és olaj folyt. A gépjárművet vezető fiatal hölgy kérdésemre elmondta, hogy csak az oldalát fájlalja más sérülést nem tapasztal magán. A mentőket értesítettük, egyben felvettük a kapcsolatot a BPSZ központ ügyeletesével, akitől kértük, hogy értesítse az autópálya kezelőt az úttestre folyt balesetveszélyes anyagok eltávolítása és a balesetben sérült szalagkorlát javítása céljából.
A balesetben összetört egy másik autó is, melynek vezetője sérüléseket nem szenvedett. A helyszínre érkező mentők a hölgyet megvizsgálták és jelezték számunkra, hogy további vizsgálat céljából elszállítják . Mivel a rendőrség még nem érkezett a helyszínre és hivatalból is értesítették 5 percen belül 4 járőrautóval a helyszínre érkezett a rendőrség majd a helyszínt átvették.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/baleset-az-m0-m3-csomopontnal/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.