ápr 16 2014

Balesetek, késes fenyegetés – az elmúlt napok eseményei

Az elmúlt napokban több közlekedési baleset is történt Vecsésen.

A Széchenyi utcában egy BMW az árokba csúszott. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de a jármű forgalmi akadályt képezett. Polgárőreink forgalomsegítési feladatokat láttak el.

Széchenyi út BMW

A Széchenyi utca – Üllői út kereszteződésében 2 autó ütközött. Személyi sérülés itt sem történt, azonban az úttestre rengeteg törmelék (legfőképpen üvegszilánk) került. Az útszakaszt a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. munkatársai megtisztították. Köszönjük a gyors intézkedést.

A Báthory utcában faárusokat észleltünk. Az esetről értesítettük a Közbiztonsági és Környezetvédelmi Osztályt, a további eljárást ők folytatják le.

Fokozottan ellenőrizzük a külterületeket, mert lakossági bejelentés szerint a Budai Nagy Antal utcai kőhíd közelében és az M0 Alacskai pihenőhely magasságában a tanyákhoz tartozó nagytestű kutyák kóborolnak. Az észlelt kutyákat dokumentáljuk és további intézkedés céljából megküldjük a hatáskörrel rendelkező szerveknek.

Az egyik vendéglátóhelyen egy ittas személy késsel fenyegetett egy vendéget, majd autójával egy másik vendéglátóhelyre távozott. Személyi sérülés – a sértett lélekjelenlétének köszönhetően – szerencsére nem történt. Polgárőreink az elkövetőt megtalálták, a rendőrség intézkedés alá vonta.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/balesetek-keses-fenyegetes-az-elmult-napok-esemenyei/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.