nov 24 2012

Családi botrány, sűrű köd, eltévedt kerékpáros – pénteki események

A csütörtöki szolgálat egy lakossági bejelentéssel kezdődött, mely szerint egy 17 éves ifjú hölgyet Pesterzsébettől Vecsésig követett egy 40-50 év közötti férfi. Az ifjú hölgy részletes tájékoztatást adott az esetről és a személyről, így megtettük a szükséges intézkedéseket. A jövő héten már remélhetőleg eredményről is beszámolhatunk.

22:55 órakor a Monori Rendőrkapitányság utasítására megjelentünk az Ágnes utcában, ahonnan dulakodást, verekedést jeleztek. A cím nem volt ismeretlen, hiszen az elmúlt hónapokban már kellett közbeavatkozni. A kapu előtt az ott lakó hölgy várakozott két gyermekével, segítséget kért, mert nem mernek a házba bemenni. Az udvaron vérnyomokat és egy zsebkést, az épületben az előszobában egy nagyméretű kést észleltünk. Felszólításunkra az egyik szobából egy középkorú, vérző fejű férfi lépett elő. A férfi megpróbálta a földön fekvő kést felvenni, melyet megakadályoztunk, megnyugtattuk és elsősegélyben részesítettük. A rendelkezésre álló információk szerint a középkorú férfi többször bántalmazta és megalázta feleségét, majd összetűzésbe keveredett 16 éves fiával. A dulakodás során a férfin kívül más nem sérült meg. A helyszínre érkező mentők kórházba szállították, ezt követően a helyszíni szemle biztosításában vettünk részt.

01:00 órakor köd telepedett a városra, mely lehetetlenné tette a biztonságos közlekedést. A látótávolság 5 méterre csökkent. 01:35 órakor a Monori Rendőrkapitányság kérésére megjelentünk a 400-as út Vecsés és Üllő közötti szakaszához, ahol egy földön fekvő kerékpárost találtak. A helyszínen megállapítottuk, hogy a 78 éves kerékpáros a 0 látótávolságot biztosító ködben eltévedt, elfáradt és leült, de nem észlelte, hogy az úton ül, ezért egy autós majdnem elgázolta. A bácsit és kerékpárját a rendőrséggel közösen biztonsági intézkedésként otthonába szállítottuk, ahol feleségének átadtuk.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/csaladi-botrany-suru-kod-eltevedt-kerekparos-csutortoki-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.