máj 30 2012

Elhullott állat, gyanús autó, kivilágítatlan segédmotor – május 29-i események

A kedd éjszakai járőrszolgálat sem telt esemény nélkül:

A Teréz utcában egy elhullott (vélhetően elgázolt) macska tetemét észleltük. Az esetet a VETÜSZ-nek jeleztük.

A Miklós utcában észleltük, hogy a forgalommal szemben, a kereszteződéstől 2 m-re parkolt egy fehér személygépkocsi. A gépkocsi vezetőjét felszólítottuk a nyilvánvaló szabálysértés abbahagyására és megkértük, hogy a kb. 20 m-re lévő parkolóba álljon át a gépkocsival. A felszólítást tudomásul vette, a kérésnek szó nélkül eleget tett és elnézést kért.

A Tündérkert Óvoda előtt a Dózsa György út irányába kb. 5 km-es sebességgel, kivilágítatlanul közlekedő rokkant kocsira (motorra) lettünk figyelmesek. Ugyan volt a hátulján fényvisszaverő csík, mégis megkértük az idős hölgyet, hogy saját biztonsága érdekében kapcsolja fel az egyébként kifogástalanul működő világítást. A szabálysértés elkövetésének tényére, és a balesetveszélyre felhívtuk a figyelmét, amelyet tudomásul vett és a világítást felkapcsolta.

A Besztercei utcában riasztó hangját hallottuk. A Besztercei utca – Halmi tér kereszteződésében a telefonfülke előtt egy szürke Opel Vectra autót láttunk, melynek vezetője szemmel láthatóan valakire várakozott. Az egész környék ellenőrzésre került, betörésre utaló nyomot nem észleltünk, a riasztó elhallgatott. Mire a Halmi térre visszaértünk, az autó távozott. Az autó leírását a rendőrség részére továbbítottuk.

A Vecsési Rendőrőrs kérésére a múlt heti nyaklánckitépéssel kapcsolatban képbe került gépjárművek felkutatásában vettünk részt. A tapasztalatokat és észleléseket a rendőrség részére elküldtük, reméljük hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/elhullott-allat-gyanus-auto-kivilagitatlan-segedmotor-majus-29-i-esemenyek/

1 comment

    • madár on 2012/05/30 at 14:02
    • Válasz

    Köszönöm, hogy odafigyelnek a városra. Köszönöm, hogy nem csak néznek, hanem látnak is. Köszönöm, hogy azt is elintézik, amit nem Önöknek kellene. És köszönöm, hogy erről rendszeresen be is számolnak.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.