Sze 30 2012

Elismerés a rendőröknek, polgárőröknek

2012.09.30. vasárnap 15:44

Közel 900 millió forint értékű mobiltelefonokat szállító kamiont tulajdonított el négy férfi 2012. szeptember 28-án Vecsés külterületén.

Az ismeretlen tettesek felkutatásában és gyors elfogásában végzett kiemelkedő szakmai munkájukért rendőröknek és polgárőröknek adott át elismeréseket Papp Károly r. vezérőrnagy, az országos rendőr-főkapitány általános helyettese és dr. Mihály István r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2012. szeptember 30-án a rendőrség Teve utcai székházában.

Dr. Hatala József r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2012. október 1-jei hatállyal soron kívül rendőr őrnaggyá léptette elő Pálvölgyi Péter r. századost, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztályának kiemelt főnyomozóját. Tárgyjutalomban részesült Magyar Péter r. alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeleti Osztályának ügyeletvezetője, valamint Buzás Gábor és Suskovics Zoltán polgárőrök. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fizetési fokozatban előresorolta 2012. október 1-jei hatállyal Balaton János r. hadnagyot, a Vecsési Rendőrőrs őrsparancsnok helyettesét és Román István r. főtörzszászlóst, a Monori Rendőrkapitányság nyomozóját.

Az eseményen Papp Károly r. vezérőrnagy úr köszönetét fejezte ki a polgárőrség és a rendőrség munkatársainak a példás feladatellátásért és az együttműködésért.  (police.hu)

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/elismeres-a-rendoroknek-polgaroroknek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.