Júl 20 2012

Elnökségi ülés és események

Csütörtök este ülésezett a VTPE elnöksége.

3 új taggal bővült a létszámunk. 2 fő Vecsésről, 1 fő Monorierdőről csatlakozott hozzánk. A 2 hónapos próbaidő ideje alatt megismerkednek a működésünkkel, a ránk vonatkozó szabályokkal, illetve alapismereti vizsgát tesznek. Üdv nálunk !

Döntés született az új típusú ruházat és jól-láthatósági mellény beszerzéséről, mellyel várhatóan augusztus első hetében minden közterületi szolgálatot ellátó polgárőrt fel tudunk szerelni. A beszerzés mintegy 200 ezer forint kiadással jár.

Döntés született egy új rendszámfelismerő rendszer beszerzéséről is, A Sigmoid Kft-vel folynak az egyeztetések.

Folyamatban van a polgárőr igazolványok beszerzése. Az Okmányiroda vezetőjétől kapott tájékoztatás szerint az igazgatási szünetet követően lesz lehetőség az ügyintézésre.

A június havi teljesítményértékelés során a bűnmegelőzési programokban végzett munkájukért elismerésben részesíti Keszthelyi Péter és Hubayné Büki Katalin polgárőröket. Gratulálunk és nagyon szépen köszönjük a munkájukat. Értékes és értékteremtő volt, számítunk rájuk a jövőben is.

A Mogyoródi Polgárőr Egyesület felkérésére 2 fővel, 1 gépjárművel és 1 rendszámfelismerő rendszerrel veszünk részt a Forma-1 ENI Magyar Nagydíj Biztosításában. Polgárőreink feladata elsősorban a körözött járművek felfedése lesz.

Nagyjából összeállt a korábban említett augusztusi prevenciós hét programja is. A jövő hét folyamán a rendszeresen az Erzsébet téren tartózkodó fiatalok közül kiválasztjuk azt a 15-20 főt, akinek 1 héten keresztül szervezzük a programokat.

Az elnökségi ülést követően – a rendőrség által elrendelt fokozott ellenőrzésre és a szélsőséges időjárásra való tekintettel – 5+1 fővel és 3 autóval láttunk el szolgálatot Vecsésen. Számtalan helyen takarítottuk el az úttestre zuhant ágakat, gallyakat, illetve kiemelt figyelmet fordítottunk az áramszünet miatt sötétségbe borult utcákra. Különös esemény nem történt.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/elnoksegi-ules-es-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.