aug 02 2012

Eltűnt gyermek kutatása

Ma délelőtt 10:30 órakor a Vecsési Rendőrőrs egy 12 éves, eltűnt gyermek felkutatásához kért segítséget. A készenléti szolgálat és a BPSZ Központ értesítését követően a Vecsési Rendőrőrsön megkaptuk a gyermek fényképét és ruházatának leírását, majd megkezdtük a valószínűsíthető előtalálási helyek ellenőrzését. A kutatásba bekapcsolódtak a Kőbányai Wolf Polgárőrség, az Ecseri Polgárőr Egyesület, az Üllői Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület, a Csévharaszti Polgárőr Egyesület és a Gyömrői Polgárőr Egyesület helyszínre érkező járőrei. A nagy létszámnak köszönhetően minden településrészen legalább 2 autó járőrözött és kutatott.

13:02 órakor az őrsparancsnok úr tájékoztatott, hogy a gyermeket az Anna utcai játszótéren látták, azonban a helyszínre érkezéskor a játszótér már üres volt.

Nem sokkal később az édesanya jelezte, hogy a fiút a Fő úton található játszótéren látták, melynek ellenőrzése közben kaptuk a hírt, hogy a kisfiút édesanyja épen és egészségesen megtalálta a Fő úton.

Az esettel kapcsolatban fontos tapasztalat, hogy a gyermek nem az édesanya által megadott leírású ruházatban volt (csakúgy mint a néhány héttel ezelőtt Kőbányán eltűnt gyermek esetében), mely jelentősen megnehezítette a felismerését.

Minden jó, ha a vége jó. 13:45 órakor a kutatást befejezettnek nyilvánították.

Ezúton köszönjük a Budapest Központ ügyeletesének és a segítséget nyújtó polgárőr egyesületek járőreinek közreműködését.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/eltunt-gyermek-kutatasa/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.