Sze 05 2013

Eltűnt személy felkutatása – frissítve

Sárai Viktor magánéleti problémák miatt kedden tűnt el a Komárom-Esztergom megyei Kecskédről, ahol barátnőjénél járt látogatóban. Azóta életjelet nem adott magáról, felkutatása eddig nem járt eredménnyel. A mai nap folyamán megerősített információkat kaptunk, mely szerint Tatabányán látták, ezért ma délelőtt 10:00 órakor egyesületünk is keresésére indult.

A kutatást szükség esetén váltásos rendszerben a ma este és holnap nappal is folytatjuk.

Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk.

Frissítve 2013. 09.05. 18:30

“A fent említett napon az egyesület alelnökének utasítására 10:00-kor szolgálatba léptem és Tatabánya területére mentem egy eltűnt férfi felkutatásában részt venni.

A rendelkezésemre bocsájtott információk szerint 2013.09.03-án az esti órákban egy Tatabánya területén lévő  Romantik Panzió nevű helyen vélték látni az eltűnt személyt, aki egy éjszakát töltött ott. Az ott dolgozó recepciós a Facebook közösségi oldalon látott fotó alapján ismerte fel a férfit. Erről az észlelésről ugyanitt írásban tájékoztatta a férfi barátnőjét, majd az attól kapott telefonszámon a férfi édesanyját is. Ezen információk alapján a fent említett helyen kezdtem meg az adatgyűjtést.

 A recepciós tudomásomra hozta ,hogy a férfit egy másik motelból irányították hozzájuk. A bejelentő lapon hamis adatokat adott meg. A szoba árát és a fogyasztott italt és kávét készpénzben rendezte 2013.09.04-én., majd 12:20-kor  elhagyta a panziót ismeretlen irányba és helyszínre. A férfi beszélgetett vele mely során olyan adatokat osztott meg vele melyekkel egyértelműen be lehetett azonosítani. A helyiségben kamera rendszer is működött. A panzió tulajdonosa kérésemre 10 percen belül megjelent és a kamera felvételt rendelkezésemre bocsájtotta valamint 3 órán keresztül segédkezett a felvétel elemzésében.

 A felvétel elemzése sikerrel járt  A kamerafelvételen az eltűnt férfi látható. A tulajdonos engedélyével a felvételről fotókat készítettem melyeket a hozzátartozók és férfi barátnője tekintettek meg. A férfi barátnője előttem határozottan felismerte a barátját.

Ezután a barátnővel közösen végig jártuk azokat a helyeket ahol a férfi felbukkanására lehetett számítani: Tatabánya: Csónakázó tó , közpark , Turul szobor ,kilátó, Vasútállomás Tesco ,Buszpályaudvar, és a város területe. A keresés sajnos nem vezetett eredményre.

A barátnő elmondta , hogy elválásukkor számítani lehetett rá ,hogy a férfi öngyilkosságot fog elkövetni. A rendelkezésére bocsájtott információk alapján ezt a lehetőséget a továbbiakban nem tartja valószínűleg.

Az ott tartózkodásom alatt minden információt ami a birtokomba került ellenőriztem illetve minden helyet ellenőriztünk ahol várható volt a férfi felbukkanása ,de ez nem vezetett eredménye így 17:00-kor a keresést felfüggesztettem és Vecsés területére vonultam.

Egyéb rendkívüli esemény szolgálatunk alatt nem történt.”

Frissítve 2013.09.05. 19:30

A fiatalembert állítólag Tatabánya és Vértesszőlős között egy bevásárlóközpont parkolójában látták. Édesanyja jelezte, hogy valószínűleg elindulnak a keresésére.

Frissítve 2013.09.06. 07:40

A rendelkezésre álló információk alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy közvetlen életveszély esete vélhetően nem áll fenn, a kutatás további irányáról információval nem rendelkezünk, ezért a további járőröket nem indítunk.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/eltunt-szemely-felkutatasa/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.