dec 28 2012

Év végi segítség a rászorulóknak

Az év végi ünnepek idején sem voltunk híján a segítőknek.

December 21-én lekvárt, 26-án halászlét vittünk egy sokgyermekes családnak, ma pedig 150 zsemlét, valamint ruhát és takarókat adtunk át a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnak.

Ezúton mondunk köszönetet Markovics Ilonának a lekvárért, a Daragó családnak a halászléért  (nyáron nekik köszönhettük a Megyeri-híd látogatást is), Horinka János polgárőr társunknak a zsemléért, Tisza Ferenc polgárőr társunknak pedig a ruhákért és takarókért.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/ev-vegi-segitseg-a-raszoruloknak/

1 comment

    • Parajdi Erika on 2012/12/29 at 09:21
    • Válasz

    Kedves VTPE és Suskovics Zoltán! Szeretném megragadni az alkalmat itt hogy megköszönjem a magam és a gyermekeim nevében az adományokat ! Köszönjük Markovics Ilonának a csomagot,nagyon örültek a gyerekek és minden isteni finom volt, a Daragó családnak a halászlét köszönjük, mindenkinek nagyon ízlett, a szakácsot megtartjuk! Neked Zoli és feleségednek Klárinak az ide szállítást köszönjük! Jó érzéssel töltött el,hogy vannak olyan emberek akik önzetlenül tudnak segíteni! Csak folyamatosan megköszönni tudom ! Mindenkinek áldott békés ünnepeket és nagyon boldog új évet szeretnék kívánni ! Mindenkinek nagy ölelés és puszi: Parajdi Erika

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.