dec 14 2013

Évzáró díszvacsora

December 13-án tartottuk egyesületünk évzáró díszvacsoráját.

A rendezvényen egyesületünk tagjai, valamint együttműködő partnereink és családtagjaik vettek részt, így több, mint 60-an gyűltünk össze egy jó hangulatú, minimális protokollal tervezett vacsorán. Az érkező hölgyeket rózsával, az urakat jóféle pálinkával köszöntöttük, majd Hanek Gábor elnök úr köszöntötte a résztvevőket. Megnyitójában elmondta, egy kivételes év kivételes lezárása a ma este, melyet hagyományteremtő céllal rendeztünk meg.

Suskovics Zoltán alelnök rövid értékelésében elmondta, a jelenlévők valódi munkát végeztek, valódi értéket teremtettek, valódi együttműködő rendszert működtettek. Külön kiemelte, hogy az idén teljesített 6400 óra és a magas szakmai színvonal nem valósulhatott volna meg az alapvető 4 pillér (stabil gazdasági háttér, aktív polgárőrök, gyakorlatban is működő együttműködői rendszer és megértő, türelmes család) nélkül.

Az egyesület vezetése a polgárőrség érdekében kifejtett tevékenysége elismerésére oklevelet adományozott Vecsés Város Képviselő-testülete részére, melyet Tábori Ferenc alpolgármester úr és Czibolya Zoltán képviselő úr vett át. Az alpolgármester úr és a képviselő úr a legnagyobb elismerés hangján szólt a vecsési polgárőrök teljesítményéről, az elmúlt években fejlődéséről, egyben arról biztosított, hogy lehetőség szerint a jövőben is igyekeznek a valóban kivételesen stabil anyagi hátteret biztosítani.

Az egyesület adminisztratív tevékenységében nyújtott segítsége elismerésére oklevelet kapott dr. Hegedűs Györgyné, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége gazdasági-ügyviteli kabinetének vezetője.

A polgárőrség és az önkormányzat közötti együttműködés elismerésére oklevet kapott Rózsa Balázs úr, a közbiztonsági és környezetvédelmi osztály vezetője (betegsége miatt nem tudott jelen lenni) és Kovács Zoltánné asszony, a Polgármesteri Hivatal munkatársa.

Idén először került kiosztásra az Év újonca elismerő cím, melyre egyesületünk tagjai egyhangúan Czibolya Bencét választották meg. Bence az év elején csatlakozott a polgárőrséghez, azonban munkabírásával, hozzáállásával és elhivatottságával nagyon hamar kivívta mind polgárőr társai, mind az együttműködő partnereink elismerését.

Kardos Pál úr, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke kiemelkedő polgárőr tevékenysége elismeréseként Elnöki Dícséretben részesítette Benczik Ferenc, Német Tamás (munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudott jelen lenni) és Polyhos Szilvia polgárőröket.

A tényleg rövid protokollt követően vacsora, majd élőzene és éjszakába nyúló tánc követte.

Mindenkinek nagyon köszönjük az idei munkáját, meghívott vendégeinknek köszönjük, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket.

Jövőre veletek, ugyanígy.

A rendezvényről készült képek ITT, még több kép Facebook-oldalunkon.

A fényképeket köszönjük a Rádió P-nek.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/evzaro-diszvacsora/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.