Sze 30 2013

Felgyújtott szelektív hulladékgyűjtő, utcán vizelés

Vasárnap éjszaka fél tizenkettőkor lakossági bejelentést kaptunk, mely szerint a Vecsés-Kertekalja vasútállomáson ismeretlen(ek) felgyújtottá(k) a szelektív hulladékgyűjtőt. A készenléti szolgálatot ellátó polgárőr társunk azonnal a helyszínre sietett, majd a közeli vendéglátóhely munkatársával együtt a tüzet eloltotta. Az eset során személyi sérülés nem történt, a VETÜSZ Kft-t értesítettük.

Felhívjuk lakótársaink figyelmét, hogy tűz esetén elsődlegesen TŰZOLTÓSÁGOT (105 vagy 112) értesítsék, ne a polgárőrséget. A tűz elleni védekezés minden állampolgár kötelessége, a késedelem pedig komoly veszéllyel  (tűz átterjedése, mérgező anyagok levegőbe jutása, stb.) járhat.

A Búcsúval kapcsolatban már korábban beszámoltunk az utcán vizelésről, de a mai nap rekordot döntött: 5 percen és 600 méteren belül 4 lakótársunk is a járdán intézte folyó ügyeit. Az eset pikantériája, hogy nem részeg vagy hajléktalan személyekről, hanem teljesen átlagos, szépen felöltözött fiatalemberekről és középkorú férfiakról van szó. És hogy teljes legyen a kép: nem szemérmesen elfordulva egy bokor tövébe, hanem büszkén, magukat kihúzva az úttest felé.

No komment.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/felgyujtott-szelektiv-hulladekgyujto-utcan-vizeles/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.