jún 25 2012

Fitness-bérlet a Hotel Stációtól

A történet még áprilisban kezdődött.

Az Airport Hotel Stáció vezetői azzal kerestek meg minket, hogy a járőrszolgálatok során visszatérően ellenőrizzük a szálloda parkolóját és környékét. Külön kérték, hogy minden esetben menjünk be a recepcióra is, hiszen a biztonságérzet javításának nélkülözhetetlen eleme látható jelenlét.

Az április óta tartó együttműködés megkoronázásaként a hétvégén vehettük át azokat a fitness-bérleteket, mellyel a szálloda vezetői a polgárőrök munkáját és teljesítményét kívánták megköszönni.

A bérlettel (mely a VTPE által kiadott kártyával együtt érvényes) a vecsési polgárőrök bármely délelőtt térítésmentesen használhatják a szálloda nagyon jól felszerelt fitness részlegét.

Ezúton is nagyon köszönjük a lehetőséget, természetesen a jövőben is számíthatnak ránk.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/fitness-berlet-a-hotel-staciotol/

1 comment

  • Én. on 2012/06/25 at 09:56
  • Válasz

  Örömmel olvasom ,hogy a jók elnyerik jutalmukat.
  A honlapon közzétett hírek és a személyes tapasztalatom szerint ,is a polgárőrök
  tevékenysége nagyban hozzájárul a város biztonságáért tett erőfeszítésekhez. Segítenek mindenkinek aki hozzájuk fordul. Őrzik az álmunkat és az értékeinket. Hasznos tanácsokkal látják el gyermekeinek az iskolában,és vigyáznak rájuk a hazafelé vezető úton is ha arra van szükség. Remélem mások is követik a hotel példáját és támogatják a munkájukat.

  Gratulálok!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.