ápr 26 2013

Főkapitányi elismerés Német Tamás polgárőr társunknak

2013. április 25-én a Rendőrségi Igazgatási Központ Teve utcai épületében tartotta évértékelő szakmai fórumát a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége (BPSZ).

A rendezvényen egyesületünket óriási megtiszteltetés érte:

dr. Mihály István r. dandártábornok úr, Pest Megye Rendőrfőkapitánya a rendőrség és a polgárőrség együttműködésének elősegítése érdekében 2012. évben végzett munkája elismeréseként, a VTPE és a BPSZ előterjesztése alapján rendőrfőkapitányi elismerő oklevélben részesítette Német Tamás polgárőr társunkat.

Német Tamás 2012. júniusa óta polgárőr, a tavalyi évben összesen 340 óra közterületi szolgálatot teljesített, melyből 136 órát rendőrrel közös szolgálat volt. Aktivitását jól mutatja, hogy idén nem egész négy hónap alatt már többet teljesített, mint 2012-ben.

Az elismerésnek különös jelentősége van számunkra, hiszen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ilyen jellegű elismerésben polgárőrt – tudomásunk szerint – még nem részesített.

A rendezvény másik nagy meglepetése, hogy a 2013. márciusi rendkívüli időjárási viszonyok során tanúsított kiemelkedő helytállásért elismerő oklevelet adományozott egyesületünknek. Amint arról korábban beszámoltunk, 2013. március 15-én kettő, 16-án 3 polgárőr társunk indult és vett részt az M1 autópályán rekedt emberek és járművek mentésében.

Gratulálunk az elismerésben részesülteknek !

VTPE március 15. oklevél Német Tamás oklevél Német Tamás elismerés

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/fokapitanyi-elismeres-nemet-tamas-polgaror-tarsunknak/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.