jan 06 2015

Forgalommal szemben haladó autók, nyitott kapuk, rendszám nélküli autók – 2015. január 5.

Reggel először az Egészségügyi Szakrendelőnél, majd a Telepi úti postánál észleltünk forgalommal szemben haladó járművet. Mindkét esetben felhívtuk a járművezető figyelmét a KRESZ-szabályok betartására, valamint a balesetveszélyre.

Az Ádám utcában egy lerobbant autót segítettünk beindítani.

A CBA parkolóban és a Besztercei utcában rendszám nélkül közlekedő járműveket észleltünk. Az esetről tájékoztattuk a rendőrséget.

A Wass Albert utcában és a lakóparkban több ingatlant észleltünk, melynek kapuja nyitva volt. A lakókat értesítettük, akik kapukat becsukták. Mivel a környéken az elmúlt időszakban több vagyon elleni bűncselekmény is történt, kérjük legyenek sokkal figyelmesebbek.

A Lidl parkolóban szabálytalanul várakozó járművet észleltünk. Kérésünkre szabályosan beállt a parkolóhelyre.

A város különböző részein több gyanús személyt és járművet észleltünk, melyről értesítettük a rendőrséget.

Az éjszaka folyamán a Lőrinci úton elromlott a közvilágítás, melyről tájékoztattuk a közterület-felügyeletet.

A Zrínyi, a Telepi, a Toldy Ferenc, a Budai Nagy Antal utcákban, valamint a Dózsa György úton és a Fő úton kivilágítatlan kerékpárost, Vecsés vasútállomásnál és a Bajcsy-Zsilinszky úton úttesten közlekedő ittas személyt észleltünk.

Ismételten felhívjuk a kerékpárral közlekedő lakótársaink figyelmét, hogy folyamatos balesetveszélynek teszik ki mind saját magukat, mind a többi közlekedőt. Nagyon kérjük, hogy szereljenek fel előre és hátra lámpát, mert néhány száz forintos beruházással komoly sérüléstől és anyagi kártól óvják meg mind magukat, mind az őket nem látó közlekedőket.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/forgalommal-szemben-halado-autok-nyitott-kapuk-rendszam-nelkuli-autok-2015-januar-5/

1 comment

    • Kovács Gabriella on 2015/01/06 at 20:39
    • Válasz

    Üdvözletem.
    A Táncsics Mihály utca elején néhány napja minden este az az érzésem, mintha rally verseny lenne. Nem szokásom panaszkodni, de kimondottan zavar, hogy este 10 óra tájban azt hallgatom, hogy egy őrűlt bőgetve hajt el az úton jóval a sebességhatár feletti tempóban, és ezt néhányszor megismétli, majd hangos fékcsikorgásokkal megáll a sarkon. Tudom, hogy nem lehet mindenhol ott lenni, de ez baleset veszélyes.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.