jún 12 2012

Hétfő esti események

Az Erzsébet téren észleltük, hogy robogón két személy közlekedik, az utason ráadásul bukósisak sem volt. A Zrínyi utcánál félreálltak, ahol jogi felvilágosításban részesítettük őket, illetve felhívtuk a figyelmet a balesetveszélyre. A robogó vezetőjének sajnos már nem ez volt az első ilyen esete, ezért a rendőrséget tájékoztattuk. Az intézkedés során – balesetmegelőzési célból – figyelmeztető jelzést használtunk.

A Polgármesteri Hivataltól és a lakóktól kapott jelzés alapján fokozottan ellenőriztük a Wass Albert utca környékét. Az egyik háznál egy leszedett kaput és egy furcsán villogó riasztót észleltünk, melyről a ház lakóit tájékoztattuk. Nagyon szépen megköszönték a figyelmet, a kaput átépítés miatt szedték le, a riasztó pedig üzemszerűen működött.

Egy másik ház bejárati ajtója nyitva volt, az előkertben pedig kettő darab kerékpárt észleltünk. A lakókat tájékoztattuk az elmúlt napok eseményeiről és kértük, hogy fokozottan figyeljenek értékeikre.

Lakossági bejelentést kaptunk, mely szerint árokban fekszik egy férfi. A helyszínen megjelentünk, ahol egy bokorban fekvő férfit találtunk. Vélhetően ittas volt, amit ő meg is erősített. Nehezen kommunikált, valamint a fején és orrán felületi sérülések voltak, ezért értesítettük a mentőket. A helyszínre érkezett a XVIII. kerületi, 62. számú mentőgépkocsi (egységvezető: Nagy István). A mentőszakápoló szükségesnek látta a férfi elszállítását a Merényi kórház traumatológiájára, azonban a férfi hosszas győzködés árán sem volt erre hajlandó. 22:18-kor a mentő a helyszínt elhagyta, a férfit hazakísértük és a feleségének átadtuk, továbbá felesége figyelmét felhívtuk, mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot a Vecsési Egészségügyi Szolgálattal megelőzve, hogy a szerzett sérülésekből komolyabb baj legyen. Ezúton is szeretnénk megköszönni Nagy István úr munkáját és példaértékű hozzáállását, melyről az Országos Mentőszolgálatot is tájékoztattuk. 

A Török Ignác utca egyik háza mögül csörömpölést hallottunk. A helyszínt átvizsgáltuk, betörésre utaló nyomot nem találtunk.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/hetfo-esti-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.