jún 11 2012

Hétvégi események

Péntek (2012. június 08.) éjszaka a Szabadkai – Besenyői utca kereszteződésében 2 személy kért tőlünk segítséget. Egy ittas – és mint később kiderült, pánikbeteg – hölgy feküdt a földön, akihez azonnal mentőt hívtunk. A  várakozás ideje alatt a hölgyet nyugtattuk, illetve a nagyon felfokozott idegállapotban lévő élettársát és kísérőjét próbáltuk lecsillapítani. A kiérkező mentők a hölgyet otthonába, onnan pedig – édesanyja kérésére – kórházba szállították.

A Présház utcai játszótérnél ismét volt egy kis hangoskodás, de a fiatalok kérésünkre azonnal lecsendesedtek.

Szombaton – a rendőrség kérésére – 2 fővel a Monoron megszervezett Strázsahegyi Borfesztivál biztosításában vettünk részt. A rendszámfelismerő rendszerrel 660 járművet ellenőriztünk, 2 esetben merült fel probléma, amely miatt a rendőrség intézkedett.

Vasárnap 4 fővel a Zsombor György Emléknapon vettünk részt. Zsombor György a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szövetség első és örökös elnöke, aki hosszú betegség után 2008. június 10-én, 56 éves korában hunyt el. A megemlékezésen részt vett dr. Tóth Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya, több fővárosi rendőrkapitány is. A program a Hősök terén egy közös csoportképpel kezdődött, majd az ünnepélyes megemlékezés és emlékfa-állítás következett. A napot bográcsgulyás zárta.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/hetvegi-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.