máj 09 2012

Hiányzó csatornafedél, részeg verekedés – május 8-i események

Ez az este sem telt unalmasan.

20:30 órakor a Telepi út – Anna utca környékén egy ittas középkorú férfit észleltünk, aki a szintén ittas élettársát egy alkalommal pofon ütötte. A nő az ütés hatására a kerékpárjával elesett. Az esetet a sövénytől nem láttuk, csak a csattanásokat hallottuk. A helyszínre érve láttuk a földön fekvő és a férfinek könyörgő nőt, aki tagadta, hogy bántották volna, kifejezetten nem kérte segítségünket. Jogi felvilágosításban részesítettük, amelyet megköszönt. Együtt békében ismét a szemben lévő kocsmába távoztak. Később láttuk, hogy a nő elmenekült, majd egy utcával távolabbról felhívta telefonon a férfit, aki az ellenkező irányba sietősen távozott a kocsmából. Így sajnos nem tudunk segíteni rajtuk.

22:00 órakor a Lőrinci úton az úttesten két 18 év körüli kivilágítatlan kerékpárral közlekedő, fényvisszaverő mellénnyel nem rendelkező fiatalt állítottunk meg. Felszólítottuk őket a szabálysértés abbahagyására, illetve felhívtuk figyelmüket a balesetveszélyre.

22:30 órakor a Móricz Zsigmond utcában észleltük, hogy ismeretlen személy az egyik csatornafedelet eltulajdonította. A balesetveszély elhárítása érdekében a nyílást a helyszínen talált anyagokkal és kordonszalaggal megjelöltük. A GYÁVIV és a Polgármesteri Hivatal értesítése megtörtént.

Ugyanitt egy fekete pulit észleltünk, amely a ház udvarára szeretett volna bejutni. A lakókat felébresztettük, a kutya szerencsésen “hazaért”. Nagyon szépen köszönték a segítséget.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/hianyzo-csatornafedel-reszeg-verekedes-majus-8-i-esemenyek/

1 comment

    • Hmmm on 2012/05/10 at 12:18
    • Válasz

    Pillanatkép Vecsésről. Vagy inkább életkép. Sajnálatos.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.