Sze 23 2012

Káposztafeszt

Káposztafeszt polgárőr eligazítás

19:00

Folyamatos a forgalom, azonban többen figyelmen kívül hagyják az Iskola utcában kihelyezett Behajtani tilos táblát. A zárás várhatóan 20:30 óra körül kerül feloldásra.

16:50

Végre beállt egy viszonylagos közlekedési ritmus, bár még mindig lassan lehet haladni az Ady Endre, a József, a Város és a József utcán.

15:30

A forgalom továbbra is lassan halad az Ady Endre – József utca útvonalon, valamint a Város utcán.

13:00

Ady Endre utca teljesen áll, a Rózsa utcában a parkoló autók lassítják a forgalmat. A felvonulás lassan véget ér.

12:00

Elindult a felvonulás, viszont gyakorlatilag teljesen beállt a Fő út – Rózsa utca, illetve a Temető utca – Vágóhíd utca kereszteződés, illetve lassú az Ady Endre utca és a Mátyás utca.

11:30

A kijelölt parkolóhelyek megteltek.

11:20

Komoly torlódás van az Ady Endre úton, a Város utcában, a Mátyás utcában és a Rózsa utcában. A kijelölt parkolók az Epres melletti kis focipálya, illetve a Karzollal szembeni benzinkút parkolója került kijelölésre. A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezők a Fő út 116. szám alatt parkolhatnak.

09:40

Indulnak a panaszok. A rendezvényre érkező fellépők és szervezők az előzetesen kiküldött tájékoztatás ellenére sem a kijelölt belépőpontokon, hanem a zárás többi részén próbálnak bejutni. Többen szerettek volna a Penny Marketben vásárolni, illetve a temetőbe bemenni, A Mátyás utcában ismeretlenek téglákat helyeztek az úttestre. Rendőri intézkedés folyamatban van. Az esetekről a rendőrséget értesítettük.

09:00

Elkezdődött a zárás és a forgalomterelés ! Kérjük figyelmesen közlekedjenek ! A behajtási engedéllyel rendelkezők kizárólag a Fő úton felállított ellenőrző-áteresztőponton léphetnek a lezárt területre.

05:00

Megkezdődött a felkészülés a Káposztafeszt biztosítására. A bázis a JAM Házban lett kialakítva, innen irányítjuk a rendezvény polgárőri biztosítását. Amint azt korábban írtuk, idén először “kinyitjuk a kapukat”, azaz egy rövid látogatás erejéig sok szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel, hogy hogyan is néz ki “belülről” egy ekkora rendezvény biztosítása. Magától értetődően a munka lesz az első, de igyekszünk minden kérdésre válaszolni, mindent bemutatni és egy kis ízelítőt adni a rendezvény nyüzsgéséből.

A nap folyamán honlapunkon rendszeresen beszámolunk a forgalmi helyzetről az eseményekről, valamint skype-on (vtpe43) és e-mailen (info@vtpe.hu) is elérhetőek leszünk.

A Káposztafeszt idején telefonszámaink a rendőrséggel és a biztosításban résztvevőkkel való kommunikáció számára lesznek fenntartva, azokon lakossági bejelentéseket fogadni nem lesz lehetőségünk. Probléma esetén forduljanak bizalommal a szolgálatban lévő polgárőrhöz, aki haladéktalanul eljuttatja az információt a szükséges helyre.  Kérjük szíves megértésüket.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/kaposztafeszt/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.