Sze 19 2012

Keddi események

Sajnos továbbra is rendszeresen találkozunk kivilágítatlan kerékpárosokkal, ráadásul többen közülük ittas állapotban közlekednek (a hatályos KRESZ szerint a világítás kötelező, azonban azon kerékpárosnak a cselekménye nem minősül szabálysértőnek, mely nem főútvonalon közlekedik és szervezetében van ugyan szeszesital fogyasztásából származó alkohol, de a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van). Kedd este az Andrássy-telepen és a Halmi-telepen észleltünk balesetveszélyes kerékpárosokat, a szabálysértést megszüntettük. Felhívjuk a figyelmet, hogy a lámpa a kerékpár KÖTELEZŐ tartozéka, a biztonságos közlekedésről bővebb információt itt talál.

Az Andrássy-telepen és a lakóparkban több esetben észleltünk egy idős hölgyet, aki zavartan viselkedett. Elmondása szerint egyedül él, éjszakánként a várost járja. Az esetről tájékoztattuk a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatot.

23:00 órakor a Halmi-telepen egy enyhén ittas férfit észleltünk, aki sietős léptekkel haladt az utcán. Kérdésünkre elmondta, hogy a közeli kocsmában néhány férfi belekötött, ezért a vita elfajulása előtt inkább hazamegy, nehogy bántalmazzák. Tekintettel arra, hogy láthatóan félt, otthonába kísértük.

23:25 órakor lakossági bejelentésre a Telepi út – Kereszt utca kereszteződéshez vonultunk, mert a bejelentés szerint az úttesten ismeretlenek tüzet gyújtottak. A helyszínen észleltük, hogy az úttesten papírhulladék ég, melyet eloltottunk. A bejelentő elmondta, hogy 2 fiatalt látott az utcán, akik a Kereszt utca felé szaladtak. Az esetről tájékoztattuk a Vecsési Rendőrőrsöt.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/keddi-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.