Sze 16 2013

Kitüntetés a vecsési polgárőröknek

A Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége (BPSZ) elnöksége – egyesületnk vezetőinek előterjesztése alapján – a BPSZ fennállásának 20. évfordulója alkalmából kitüntetésben részesíti polgárőr társainkat.

BPSZ Szolgálati Érdemérem arany fokozata:  

Máté Márk

2007. óta egyesületünk tagja, 2011. óta titkára, egyik legaktívabb tagja. Folyamatosan magas színvonalon szervezi és koordinálja a járőrszolgálatokat és a gépjármű-felderítő akciókat. Mind a járőr-, mind a bűnmegelőzési tevékenység aktív részese. Ötleteivel, munkamoráljával, megbízhatóságával nagyban hozzájárul az egyesület eredményes és színvonalas teljesítményéhez. Felkészültségével kivívta polgárőr társai, a rendőrség és a vecsési intézmények elismerését is. OPSZ Érdemkereszt arany fokozata elismerésben részesült, BPSZ szintű elismerésre két esetben (2011., 2013.) került felterjesztésre, azonban semmilyen módon nem részesült.

BPSZ Szolgálati Érdemérem ezüst fokozata:  

Horinka János

2006. óta egyesületünk tagja, 2007-09. között titkára, egyik legaktívabb tagja. Kiemelkedő szerepe van a rendezvények helyszínének biztosításában, a lakossággal való kapcsolattartásban, a rendőrséggel közös szolgálatellátásban, valamint a technikai eszközökkel kapcsolatos ügyek intézésében. BPSZ Szolgálati Érdemérem bronz fokozata elismerésben részesült.

BPSZ Elnöki dícséret:

Czibolya Bence

2013. áprilisában csatlakozott egyesületünkhöz. Mind a tanulóidő, mind véglegesítés ideje alatt rendszeresen és aktívan vett részt a közterületi járőrszolgálatokban és a rendezvénybiztosítási feladatokban, valamint a fiatalok közösségeivel való kapcsolattartásban. Komoly szerepet vállalt a vidéki vendégszolgálatokban.  A mai napig egyesületünk összes szolgálatának 7 %-a fűződik hozzá.

Jenei Dávid

2011. decemberében csatlakozott egyesületünkhöz. Mind a tanulóidő, mind véglegesítés ideje alatt rendszeresen és aktívan vett részt a közterületi járőrszolgálatokban és a rendezvénybiztosítási feladatokban, valamint a fiatalok közösségeivel való kapcsolattartásban. Komoly szerepet vállalt a március 15-i hóhelyzettel kapcsolatos feladatok ellátásában, valamint a vidéki vendégszolgálatokban. A mai napig egyesületünk összes szolgálatának 8 %-a fűződik hozzá.

A BPSZ a polgárőri “szolgálati viszony” elismeréseként emléklapot adományoz az 5, 10, 15 és 20 éve szolgáló polgárőrök részére. Egyesületünk esetében:

15 éves polgárőr szolgálat elismerésére:

László György, Loboda Ferenc, Sárvári Zoltán

10 éves polgárőr szolgálat elismerésére:

Bányai János, Hanek Gábor, Hubayné Büki Katalin

5 éves polgárőr szolgálat elismerésére:

Benczik Ferenc, Birta Norbert, Horinka János, Keszthelyi Péter, Máté Márk, Suskovics Zoltán, Tisza Ferenc

Az elismerések átadására 2013. szeptember 21-én, a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. Minden társunknak szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/kituntetes-a-vecsesi-polgaroroknek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.