ápr 26 2013

Lomtalanítási akció – kövesse “élőben”

01:00

Teljes nyugalom van a városban.

00:05

A Kinizsi utcából füstöt észleltek, mely zavarta a környék lakóit. A járőrszolgálat a helyszínen megjelent és észlelte, hogy a kertben grillpartit rendeztek. A tüzet eloltották, a füst megszűnt.

23:55

Egy-egy utcát leszámítva teljesen nyugodt a város. Az Arany János, a Budai Nagy Antal, a Zrínyi, Liszt Ferenc, Angyal utca és Károly utca környékén észleltünk még lomizókat, akik autójukkal forgalmi akadályt képeztek.

21:45

Szépen lassan kezd kiürülni a város, egyre kevesebb a lomizó. A rendőrség 1 főt előállított, az ellenőrzés továbbra is folyamatos.

21:00

A Kinizsi u. – Báthory utca sarkon ismeretlenek kidöntötték az “Elsőbbségadás kötelező” táblát. Az eredeti állapotot helyreállítottuk.

A Zöldfa, a Zrínyi és a Budai Nagy Antal utcákon, valamint a Vecsés Kertekalja-állomáson rengeteg lomizó van. Ellenőrzésük folyamatos.

20:15

Eddig 6 jármű ellenőrzésére került sor, körözött járművet nem fedtünk fel. A közlekedés és a megállás katasztrofális, folyamatosan figyelmeztetjük a szabálytalanul álló járművek vezetőit. Az utcák tele vannak hulladékot cipelő emberekkel, kerékpárosokkal, túlterhelt pótkocsikkal. Az elmúlt órában jogsértés nem történt.

Elkezdődött a lomtalanítás idejére szervezett fokozott ellenőrzés. A rendőrség és a polgárőrség jellegesített és civil autókkal, nagy létszámmal járja a várost és előzi meg a problémás helyzetek kialakulását.

Sajnos a mai napon már több besurranásról is hírt kaptunk, ezért kérjük fokozottan figyeljenek otthonaikra.

Várunk minden lakossági bejelentést akár telefonon (+36307585420), akár e-mailen (info@vtpe.hu)

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/lomtalanitasi-akcio-kovesse-eloben/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.