nov 01 2012

November 1-i események – frissítve

A négynapos ünnep első napja közlekedési balesetekkel telt.

10:30 órakor a rendőrség kérésére megjelentünk a Market Centralban, mert ott 2 ráfutásos baleset is történt. Szerencsére személyi sérülés nélkül, “pusztán” anyagi kárral járt az eset, de a helyszínbiztosítás ideje alatt történt egy harmadik hasonló jellegű baleset is. A balesetek rendőri intézkedést nem igényeltek, a felek a felelősség kérdésében meg tudtak egyezni: Polgárőreink a baleseti bejelentőlap kitöltésében segédkeztek, mert az utolsó baleset érintettjei (egy romániai és egy vietnami születésű személy) nem értették a rajta lévő szöveget.. Az eset pikantériája, hogy mindketten magyar állampolgárok voltak.

13:50 órakor lakossági bejelentés alapján a Besztercei-Klapka utca kereszteződéséhez siettünk, mert a bejelentés szerint közúti baleset történt. A vétkes jármű vezetőjét megfigyelés céljából kórházba szállították.

16:00 órakor a temetőnél egy állampolgár egy talált slusszkulcsot adott át a szolgálatban lévő polgárőr társunknak. A kulcsot átadtuk a közterület-felügyeletnek, néhány perccel később pedig visszakerült jogos tulajdonosához.

23:30 órakor a Szabadkai utca egyik háza előtt 3 férfire lettünk figyelmesek, akik közül az egyiknél egy 1,5 méter hosszú erővágó, a másiknál egy sarokcsiszolót láttunk. A Személyek gyanús viselkedése miatt értesítettük a rendőr járőrt, kiérkezésükig felkértük a férfiakat a helyszínen maradásra. A rendőr járőr intézkedése során előkerült egy tapétavágó kés, 2 db. nagyméretű zsák, 2 elemlámpa, mobiltelefonok.Ketten nem ismeretlenek a hatóság előtt, hiszen korábban rablás miatt már folyt ellenül büntetőeljárás. A rendőrség mindhárom férfit előállította.

00:05 órakor a térfigyelő központ értesítése alapján a Fő út – József utca kereszteződéshez vonultunk, mert bejelentés érkezett, hogy egy ittas személyt 4 fő körbeáll, félő, hogy ki fogják fosztani.
A helyszínen megállapítottuk, hogy a 4 fő az ittas férfi rokona. Biztonsági intézkedésre nem volt szükség, a rokonok a férfit otthonába szállították.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/november-1-i-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.