jún 15 2012

Prevenciós délután a Lazító Klubban

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat felkérésére ma délután bűn- és balesetmegelőzési rendezvényt tartottunk a Lazító Klubban.

A rendezvényre – nagy örömünkre – elfogadta meghívásunkat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tonfa Csoportja (korábban RTF Tonfa Csoport), valamint Támcsu Tibor vezetésével az orosz Systema Siberian önvédelmi rendszert oktató Tactical Op Combat csapata is.

Mindkét csapat fantasztikus bemutatót tartott, amit nem csak a gyerekek, hanem mi felnőttek is tátott szájjal néztünk. A skála a csoportos formagyakorlatoktól kezdve a páros küzdelmeken át a több ellenfél elleni harcig terjedt. Meglepetésünkre még az utcáról is bejött egy úr, aki az autójából vette észre a “harcoló csapatokat” és érdeklődéssel figyelte az eseményeket.

A küzdelem után egy kis pizza és lazulás következett, majd előkerültek a “részegszemüvegek” is. A részegszemüveges ügyességi versenyről, a gyerekek élményeiről, a vecsési polgárőrségről és a Lazító Klubot működtető Csigaház Projektről a Kossuth Rádió is felvételt készített, melyet várhatóan szombat délelőtt a Napközben című műsorban hallhatunk.

Késő délután került sor a Kispesti Bűn- és Áldozattá válási Megelőző Program Kiabál prevenciós társasjáték vecsési bemutatkozására.

A tartalmas délutáni programok után valódi lazítás következett: csocsó, billiárd, foci, zenehallgatás.

Szép nap volt. Külön köszönet illeti a NKE Tonfa Csoportját és a T.O.C. csapatát, hogy roppant korrekten és segítőkészen álltak a felkérésünkhöz. Meggyőződésünk, hogy hosszú és gyümölcsöző kapcsolat előtt állunk.

A mai napról bővebben itt.

Csigaház program:   http://www.csigahazprojekt.eoldal.hu/

NKE Tonfa Csoport:  http://tonfacsoport.uw.hu/

Tactical Op Combat  http://www.tacticalopcombat.hu/

Kiabál                           http://kiabal.hupont.hu/

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/prevencios-delutan-a-lazito-klubban/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.