dec 04 2012

Segélyhívás, biztonsági intézkedés, kidöntött KRESZ-táblák – hétfői események

A Vecsési Rendőrőrs parancsnokának kérésére 10:30 és 11:30 óra között jelzőőri feladatot láttunk el a Fő út 165. szám előtt, ahol egy terepjáró és egy elektromos robogó ütközött. A robogó vezetőjét agyrázkódással kórházba szállították.

17:30 órakor lakossági bejelentést kaptunk. A bejelentő kérte, hogy jelenjünk meg otthonában ,mert a volt párja verbálisan és fizikálisan inzultálja a saját tulajdonát képező gépjárműben valamint nem hajlandó a gépjárművet elhagyni..A helyszínen tájékoztatott, hogy párja zaklatja és verbálisan illetve minimális mértékben fizikálisan próbálja rábírni a békülésre.
A fent említett úriember a kérésemre elhagyta a gépjárművet és saját gépjárműjével elhagyta a helyszínt,de kilátásba helyezte ,hogy a hölgy lakhelyén fog várakozni a „beszélgetés” folytatása céljából. A hölgy gépjárművét egy semleges helyen letároltuk majd a polgárőr gépjárműben az úriember által ismeretlen helyen várakoztunk amíg az úr feltehetően elhagyta a város területét.
További esemény, intézkedés nem történt.

Az éjszaka folyamán több balesetveszélyes helyzetet észleltünk:

A Károly utcában az iskolánál telepített forgalomlassító szigetnél a „Kötelező haladási irány” táblát kidöntötték, az utcára lógott, balesetveszélyes. A táblát az utcáról eltávolítottuk, de nem stabil.

A Lőrinci út – Széchenyi út kereszteződésben vélhetően egy teherautó vagy kamion kiütötte a jelzőtáblát.

A Toldy Ferenc utca – Zrínyi utca kereszteződésben a jelzőtábla ki van döntve.

Az Ady Endre utca – Szép utca kereszteződésben lévő „Elsőbbségadás kötelező” tábla nem látszik a fa koronájától, balesetveszélyes.Az Eötvös utcában az útjavítás miatt kihelyezett oszlop és maga az útjavítás nem látható, nagyon balesetveszélyes.

A Monori Rendőrkapitányság ügyeletesének jelzésére 22:50 órakor megjelentünk a Bajcsy-Zsilinszky úton található lovasszobornál, mert lakossági bejelentés szerint egy vérző fejű ember ül a padon. A helyszínen megállapítottuk, hogy egy idős, bottal járó férfi van a helyszínen, akinek arcán felületi sérülés volt látható. A bácsi elmondta, hogy elesett, a helyszíntől messze lakik. Az esetet jeleztük a rendőrségnek, akik biztonsági intézkedésként a Szakorvosi Rendelőbe szállították.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/segelyhivas-biztonsagi-intezkedes-kidontott-kresz-tablak-hetfoi-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.