Sze 08 2012

Segítségkérés

Tisztelt Vecsési Lakosok !

Egyesületünknek új rádiókra van szüksége. Évek óta jelezzük, hogy rádióink elhasználódtak, használhatatlanok, felújításuk nem gazdaságos. A tavalyi Káposztafeszten már éreztük a problémák hatását, azonban akkor még azt a tájékoztatást kaptuk, hogy idén nem lesz ennyi terelőpont, így a rádiók kérdését (más fontosabb dolgok miatt) nem tekintettük elsődlegesnek.

2 hete kaptuk a hírt, hogy mégis a tavalyihoz hasonló létszámban (több, mint 50 fő) és felállítási helyen (12) kell “helyt állnunk”.

Sürgősen elkezdtük felkutatni a legkedvezőbb megoldást, melynek eredményeként szeptember 23-ig 3 autóba telepíthető (használt) rádiót kaptunk, a hivatalos márkakereskedőtől roppant kedvező áron sikerült 4 db vadonatúj, beprogramozott új Kenwood kézi rádiót beszereznünk, valamint ígéretet kaptunk néhány kölcsönadott rádióra is.

Az új, strapabíró Kenwood rádiókat 42000 Ft + ÁFA áron tudjuk beszerezni és a Káposztafesztig legalább még 4 db-ra lenne szükségünk.

Azt mondják, a baj nem jár egyedül. 2012-ben:
– le kellett cserélnünk a ruházatunkat (2008-ban rendszeresítettük,  ráadásul a jogszabály is újat írt elő, így cserélni kellett);
– le kellett cserélnünk a rendszámfelismerő rendszert (a hardvert és a szoftvert 2007 óta használtuk, elavult és nehezen működött)
– le kellett cserélnünk az irodai számítógépet és nyomtatót (2007 óta használtuk, elavult és nehezen működött), szóval a rádiókat az idei költségvetésből már nem tudjuk finanszírozni.

Kérjük, aki tud, segítsen !

Köszönjük !

Vecsés Települési Polgárőr Egyesület

Bankszámlaszámunk:

Monor és Vidéke Takarékszövetkezet 65100091-11244895

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/segitsegkeres/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.