Sze 30 2012

Segítségnyújtás Üllőn

Az Üllői polgárőrség járőrének (41002) kérésére megjelentünk Üllő területén, mert egy 10-15 fős csoport összeverekedett. A polgárőrrel szemben is támadóan léptek fel, de tettlegességre nem került sor.

A szemben álló felek egyik része nem üllői lakos volt, ezért az atrocitást követően gyalogosan a vasútállomás felé vették az irányt. Az állomáshoz vezető úton sétáltak amikor megjelent 2 gépjármű benne 3 fővel akik revansot szerettek volna venni az előzőekben a társaikat ért atrocitás miatt. Számbeli fölényünknek és a határozott fellépésünknek köszönhetően sikerült az újabb összecsapást elkerülni, és a 2 gépjárművel érkező 3 főt a helyszín elhagyására kérni, melynek eleget tettek. Mivel várható volt ,hogy az ügy még nincs lezárva ezért az állomáson maradtuk a budapesti illetőségű 8 fős csoporttal. A vonat indulásáig többször megjelent az állomásnál egy Audi típusú gépkocsi amelyik lassan elhaladt az állomás előtt, a benne ülők a nézték a területet. Eközben kiérkezett a helyszínre az előzőekben a helyszínre hívott rendőrjárőr is de intézkedésre nem volt szükség. A helyszínen tartózkodó 8 főt jogi felvilágosításban részesítette, majd a helyszínről mindannyian távoztunk.

A pénteki kamionos és a szombati verekedéses eset jól mutatja, hogy a vecsési és üllői polgárőr egyesület közötti szoros és valódi együttműködés van, szükség szerint azonnal egymás segítségére sietünk.

Szép munka volt, gratulálunk !

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/segitsegnyujtas-ullon/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.