nov 29 2012

Szerdai események

20.55-kor a Lőrinci út 1. szám alatt észleltük, hogy egy fiatalkorú személy a közterületi villanyoszlopra papírt ragasztgat. Kérdésünkre elmondta, hogy családi vállalkozás keretében hirdetési felületet szeretne elhelyezni az oszlopon. A 14. éves fiatalnak elmagyaráztuk, hogy közterületi szabálysértést követel el, mivel tiltott helyre akarja a hirdetést elhelyezni. Javasoltuk neki, hogy az erre rendszeresített és használt reklámfelületekre illetve táblákra helyezze el a papírokat, és ezzel elkerüli az esetleges szabálysértési procedúrákból adódó kellemetlenséget. A fiatalember ezt tudomásul vette, elnézést kért, a hirdetést kérésünkre levette.

23.00 órakor a Fő út Shell kúthoz közeli résznél észleltük, hogy egy férfi átmegy az úton és odagyalogol a lámpa előtt várakozó két biciklishez egy térképpel a kezében. A férfi láthatóan külföldi állampolgár lehetett mivel a két biciklissel nehezen tudott kommunikálni. Mivel a szolgálati autónkkal pont mögöttük álltunk, kiszálltunk és felajánlottuk segítségünket, mert a férfi angolul kérdezősködött mivel a Halászkert Panzióba szeretett volna eljutni. Kérdésünkre elmondta, hogy egy barátja várta volna Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, de mivel a Moszkvából érkezett repülő járata késett, így saját maga próbált meg eljutni a címre. Felajánlottuk neki segítségünket és a Fő úton található címre szállítottuk, ahol már várta őt Holland barátja. Segítségünket hálásan megköszönte.

A Halmy telepen 2 db teherautóra lettünk figyelmesek, melyekkel érkezésünket látva perceken belül nagy sebességgel távoztak. Az esetről tájékoztattuk a Vecsési Rendőrőrsöt.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/szerdai-esemenyek-2/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.