Sze 21 2012

Szerdai események

21:45 órakor az Üllői utca – Ferenc utca sarkán több lógó vezetékre lettünk figyelmesek. Az egyik lakó kérdésünkre elmondta, hogy ismeretlenek folyamatosan szaggatják le a vezetéket, vélhetően kábellopás esete áll fenn. Az esetről tájékoztattuk a Vecsési Rendőrőrsöt és a Polgármesteri Hivatalt.

23 óra 15 perckor a Vörösmarty utca buszmegállónál intett le minket egy hölgy, elmondta, hogy a buszt 22:45-óta várta, de nem érkezett meg. A hölgy a nagy hidegben egy szál pólóban volt, mert a munkahelyén eltulajdonították a pulóverét, ezért beültettük a járőrautóba. A busz jelentős késéssel ugyan, de 23:30 órakor megérkezett, a hölgy megköszönte a segítséget.

23 óra 45 perckor a Toldi Ferenc utca Zrínyi utca felöli részén két kerékpárosra lettünk figyelmesek, akik furcsán viselkedtek. Először megkértük őket, hogy fáradjanak le az úttestről, mert kivilágítatlanul közlekednek. Továbbra is furcsa volt a viselkedésük, 23:47 perkor az Őrsparancsnok helyettes Urat értesítettük, aki arra kért, hogy a helyszínre érkezéséig tartsuk szemmel őket. Az Erzsébet tér és a Toldi Ferenc utca sarkán igazoltatásra kerültek. Az Örsparancsnok helyettes Úr elmondása szerint a két férfi korábban már követett el betöréseket Vecsésen, vélhetően most is “terepszemlét” tartottak.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/szerdai-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.