Sze 18 2012

Támogatóink

Mint tudjuk, egyetlen civil szervezet sem létezhet támogatók nélkül. Ez alól mi sem vagyunk kivételek, ezért szeretnénk néhány sorban bemutatni együttműködő partnereinket és támogatóinkat.

Legfőbb együttműködő partnerünk és egyben legnagyobb támogatónk Vecsés Város Önkormányzata. A kiemelt anyagi támogatás mellett irodát, technikai eszközöket, de legfőképpen háttértámogatást (pályázatok, együttműködések, okmányirodai eljárások, stb) biztosít, ami alapvetően biztosítja a működési feltételeket.

Fontos együttműködő partnerünk és támogatónk a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége, amely a speciálisan polgárőr szakmai feladatok koordinálása mellett pályázati lehetőségekkel segítik a munkánkat.

A támogatás nem csak pénzben vagy eszközökben kifejezett támogatást jelent. A vecsési polgárőrök közösségi megbecsülésének legszebb példája az a kör, akik szolgáltatásokkal, gesztusokkal, lehetőségekkel becsülik meg az önkéntes munkát.

A Williams Televízió (Szappanos Krisztina és ifj. Kortye Vilmos), a Vecsés Hírek (Bogdándy Soma) és a Rádió P  (Lőwinger Zoltán) heti rendszerességgel ad hírt rólunk.

Relaxműhely (Nagy Ferenc) havonta masszázst, az  Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia Szálloda pedig a wellness-részleg használatát ajánlotta fel.

A Gábor Béla Villamossági Szaküzlet 2008 óta több száz kerékpárlámpát adott, hogy a világítás nélküli kerékpárosoknak odaadhassuk.

A Cream Café (Ajtai Attila) 2007 óta a törzshelyünk. Megbeszélések, értekezletek, elnökségi ülések és közgyűlések sorozatát tartottuk náluk, kivették a részüket a prevenciós programok jutalmazásából is, egyben ők a kiemelten jó teljesítményt nyújtó polgárőreink vendéglátói is.

A Karamell Cukrászda (Hanyecz Erzsike néni és Mitkuné Hanyecz Erzsébet) is évek óta fontos szerepet tölt be az életünkben, hiszen a rengeteg finom fagylalt és sütemény mellett anyagilag is támogattak minket.

Különleges és az országban talán egyedülálló segítséget nyújtó partnerünk a Hertz Autókölcsönző. 2007 óta számtalan esetben kaptunk tőlük járműveket a különböző akciókhoz, rendezvénybiztosításokhoz.

Meggyőződésünk, hogy támogatóink önzetlen segítsége és társadalmi szerepvállalása nagyon komoly mértékben járul hozzá a vecsési polgárőrök lelkesedéséhez, elhivatottságához és magas színvonalú munkavégzéséhez.

Magától értetődően nem feledkezünk el a segítő szándékú, munkánkat megbecsülő és a polgárőröket biztató vecsési lakosokról sem. Talán el sem tudják képzelni, hogy mennyi erőt tudunk meríteni egy-egy mosolyból, kedves szóból vagy egy integetésből.

A magunk részéről csak megköszönni tudjuk a támogatást, a segítséget és a valóban nagyon motiváló felajánlásokat, igyekszünk méltóak lenni rá.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/tamogatoink/

1 comment

    • vecsési on 2012/09/18 at 10:44
    • Válasz

    Irigylésre méltó.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.