nov 05 2012

Vasárnapi események

19:50 órakor a Tarnócai utcában egy férfi megállította a járőrt és elmondta, hogy az utcán parkoló autójába a Küküllői utcában lakó szomszéd autója beleütközött. A szomszéd meglepődve észlelte, hogy autója egy másik utcában áll, hiszen azt lezárta, magától nem gurulhatott be egy másik utcába. Az autó szemrevételezése során észleltük, hogy jobb oldali ajtaja nyitva van, vélhetően megpróbálták eltulajdonítani. Az esetről értesítettük a rendőrséget, akik az intézkedést átvették. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

20:45 órakor a Lőrinci úton egy kivilágítatlan kerékpáros figyelmét hívtuk fel a balesetveszélyre. Elmondása szerint nagyon siet, mert az édesanyja rosszul van, szívpanaszokat jelzett, azonban telefonjuk nincs, így kerékpárral indult a Szakorvosi Rendelőhöz. Az esetről értesítettük az Egészségügyi Szolgálat ügyeletét, a kiérkezésükig a szükséges egészségügyi ismeretekkel rendelkező polgárőr társunk megtette az elsődleges intézkedéseket. Az orvosi ügyelet megérkezését követően a helyszínt elhagyták.

22:00 órakor a Market Central parkolójában nyújtottunk segítséget egy férfinak, aki kerékpárzáró kulcsát otthon felejtette, de messze lakik. Kérésére otthonába szállítottuk.

Az adott cikk linkje: http://vtpe.hu/vasarnapi-esemenyek/

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.